Η Εταιρία

Η εταιρία

Η εταιρία ΑΦΟΙ Γ. ΜΑΡΙΝΗ Ο.Ε., ιδρύεται το 1974 και εγκαθίσταται στην οδό Πειραιώς. Με γνώμονα τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία, ξεκινά την λειτουργία της ώς εταιρία κατασκευής και επεξεργασίας προϊόντων απο μάρμαρα. Οι γνώσεις, το μεράκι  και η απο το 1964 εμπειρία των ανθρώπων της, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα στις συνεργασίες, καταφέρνουν μέσα σε λίγα χρόνια να ισχυροποιήσουν οικονομικά την εταιρία, που επεκτείνεται  σε ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή του Ασπρόπυργου Αττικής.

Από το 1978 οι δραστηριότητες της ΑΦΟΙ Γ. ΜΑΡΙΝΗ Ο.Ε., διευρύνονται: Εξοπλίζεται με νέα για την εποχή μηχανήματα, εισάγει όνυχα και ειδικεύεται στην κατασκευή τυποποιημένων διακοσμητικών ειδών. Παράλληλα, δραστηριοποιείται σε εργασίες που αφορούν οικοδομικές κατασκευές με κυρίως υλικό το μάρμαρο.

Η απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη της εταιρείας μας, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Το άριστα εκπαιδευμένο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, το έμπειρο και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών και η 45ετής επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης μας, εγγυώνται την ολοκλήρωση όλων των κατασκευών και ειδικών εφαρμογών που αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και σοβαρά με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μότο μας;  Εμείς, είμαστε οι συνεργάτες σας!

Ανταποκρινόμενοι ακόμα και στις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις της εποχής, εμπλουτίζουμε την ποικιλία των προϊόντων μας με νέα υλικά όπως: συνθετικοί γρανίτες, χαλαζίες, φλογισμένοι γρανίτες, ανάγλυφα πετρώματα, αντικέ, παλαιωμένα κ.α., καταφέρνοντας να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί, στα σχέδια μιας εργολαβικής κατασκευής, ενός αρχιτέκτονα ή μιας ιδιωτικής κατοικίας.