Τα Εργα μας

Τα έργα μας

Η φιλοσοφία της ΑΦΟΙ Γ. ΜΑΡΙΝΗ Ο.Ε., είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε κάθε είδους κατασκευή που αναλαμβάνουμε, στον χώρο των οικοδομών, κατοικιών, καταστημάτων και επίπλων. Η πολυετής πείρα και αφοσίωση στις απαιτήσεις των πελατών μας, αναδεικνύουν καθημερινά τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την επιδίωξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας, με εξειδικευμένα συνεργεία σας επισκέπτονται στον χώρο σας και σε απόλυτη συνεργασία μαζί σας, προτείνουν λύσεις όπου και αν χρειάζεται. Ξεκινώντας την λήψη των μετρήσεων της κατασκευής που επιθυμείτε, οι άνθρωποι της ΑΦΟΙ Γ. ΜΑΡΙΝΗ Ο.Ε., βρίσκονται δίπλα σας σε όλα τα στάδια, μέχρι την αποπεράτωση της για την επίτευξη του αποτελέσματος που επιθυμείτε. Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η διαδικασία της μέτρησης, η παραλαβή της παραγγελίας έχει γίνει και εκτελείται ακριβώς όπως έχει σχεδιαστεί και ζητηθεί από εσάς.

Και αν πάλι προβληματίζεστε και δεν είστε ακριβώς σίγουροι τι είναι αυτό που ζητάτε για τον δικό σας χώρο, στο εκθεσιακό μας κέντρο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά μια μεγάλη ποικιλία σε κατασκευές, όπως δάπεδα, σκάλες, επενδύσεις, πάγκοι κουζίνας και μπάνιου, τζάκια και ειδικές κατασκευές. Το ανθρώπινο δυναμικό μας, θα βρίσκεται στη διάθεση σας, για να μιλήσετε, να μελετήσετε και να υλοποιήσετε την ιδέα για τη δική σας κατασκευή!

Κατά την επίσκεψη σας στην έκθεση της ΑΦΟΙ Γ. ΜΑΡΙΝΗ Ο.Ε., θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φωτογραφίες, πλούσιες σε υλικό από δουλειές που έχουμε αναλάβει, να συγκρίνετε δείγματα από τα ποιοτικά μας υλικά καθώς επίσης και κατασκευές που υπάρχουν ήδη εγκατεστημένες στο χώρο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας εμπιστευθείτε για να δημιουργήσουμε μαζί τον χώρο που ονειρεύεστε!

kitchen marinis bros

Κουζίνες

Μπάνιο Αφοι Μαρίνη

Μπάνια

Σκάλες αφοι μαρίνη

Σκάλες

fireplace marinis bros

Τζάκια