Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις

 

Νιώθετε έντονη την επιθυμία για ανανέωση του χώρου σας? Εμείς σας καταλαβαίνουμε και σας δίνουμε αυτή τη δυνατότητα με τη νέα μας υπηρεσία δραστηριοποίησής μας στις ανακαινίσεις των χώρων!
Η ανακαίνιση του σπιτιού, περιλαμβάνει συνήθως, ως σημείο εκκίνησης, την αλλαγή της κουζίνας, αν αναλογιστείτε ότι πρόκειται για τον χώρο όπου συγκεντρώνεται καθημερινά, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, όλη η οικογένεια. Επίσης, ο χώρος αυτός, είναι αρκετά σημαντικός και για την νοικοκυρά του σπιτιού, που περνάει αρκετές ώρες της ημέρας σε αυτή και έτσι σίγουρα μια ανακαίνιση της κουζίνας θα της αναπτερώσει το ηθικό και την αισθητική. Άλλωστε, είναι το πιο ευάλωτο μέρος στη φθορά, λόγω του πιο καταστροφικού στοιχείου, της θερμότητας. Ένα απλό βάψιμο μπορεί να προσφέρει λύσεις, αλλά αν χρειάζεστε μια ριζική ανακαίνιση, τότε μπορείτε να μεταβάλετε εξ ολοκλήρου τη δομή της κουζίνας σας. Ο πάγκος της κουζίνας, είναι αυτός που καταπονείται περισσότερο. Η κατάλληλη επιλογή μαρμάρου, τα χρώματα των φυσικών γρανιτών ή των χαλαζιακών συνθετικών πετρωμάτων, μπορεί να αλλάξει την αισθητική του χώρου σας, την λειτουργικότητα και την διάθεσή σας. Με τη βοήθειά μας , θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε μία πολύ μεγάλη γκάμα λειτουργικών και μοντέρνων προϊόντων, τα οποία θα προσαρμόσουμε απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

 

Η ανακαίνιση του μπάνιου, αποτελεί μια καλή επιλογή για περιπτώσεις που θέλετε ή μπορείτε, να προχωρήσετε στην αναβάθμιση μόνο ενός τμήματος του σπιτιού σας. Αυτό συμβαίνει, γιατί με την ανακαίνιση του μπάνιου σας, ανακαινίζετε έναν χώρο που σίγουρα όλα τα μέλη της οικογένειας θα επισκεφθούν μέσα στην ημέρα, οπότε επιτυγχάνετε μια ανανέωση στη διάθεση και στην οπτική όλων των μελών της οικογένειας. Επιπρόσθετα, είναι ο χώρος, στον οποίο παρουσιάζονται οι περισσότερες βλάβες με το πέρασμα των χρόνων. Εμείς, σας δίνουμε τη δυνατότητα μέσω των προτάσεών μας, να κάνετε εντυπωσιακές αλλαγές, μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας υλικών , όπως μαρμάρων, γρανιτών και χαλαζιακών πετρωμάτων, σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων και με γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.
Το τζάκι του σπιτιού μας, είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλο το χρόνο, ακόμη κι όταν δεν το ανάβουμε. Θέλουμε να ακολουθεί το στυλ και την αισθητική του καθιστικού μας, εκεί όπου βρίσκεται συνήθως! Επιπλέον, λόγω της χρησιμότητάς του, αλλά και λόγω της πλέον μεγάλης ανάγκης για οικονομία και του εξαιρετικού χειμωνιάτικου ύφους που προσφέρει, η χρήση του γίνεται όλο και μεγαλύτερη! Αν επιθυμείτε να ανακαινίσετε την πρόσοψη του τζακιού σας ή να κατασκευάσετε μια καινούργια, θα σας παρέχουμε μία μεγάλη ποικιλία επιλογών για κάθε γούστο, μοντέρνο ή κλασσικό που θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή.

 

Τέλος, σας προσφέρουμε καινούργιες προτάσεις, σχέδια και λύσεις για την ανακαίνιση της σκάλας σας, των δαπέδων και των επενδύσεων που επιθυμείτε να κάνετε, είτε για θέμα λειτουργικό, είτε για θέμα διακόσμησης, αφού αποτελούν τα «στολίδια» του σπιτιού σας, συνδέοντας τα δωμάτια και τους ορόφους μεταξύ τους και αποτελώντας τους χώρους που πρέπει να τους δώσετε ιδιαίτερη προσοχή.
Για να πάρετε ιδέες, για να σας δώσουμε λύσεις και καινοτόμες προτάσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο και σε συνεργασία με το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας παρέχουμε το βέλτιστο επιθυμητό αποτέλεσμα που είχατε ονειρευτεί!