• Η Απόλυτη Ικανοποίηση Κάθε Πελάτη μας,
    Είναι Προτεραιότητα

Σχετικα με εμας

Προφίλ

H εταιρία “Αφοι Γ. ΜΑΡΙΝΗ Ο.Ε” ιδρύεται το 1974 στην Αθήνα και εγκαθίσταται σε εργοστάσιο επί της οδού Πειραιώς. Η εταιρία ανταποκρίνεται με επαγγελματισμό και αξιοπιστία από την αρχή. Έτσι, καταφέρνει μέσα σε λίγα χρόνια να συσσωρεύσει δυνάμεις και να πάει ένα βήμα πιο μπροστά.

Το 1978 η εταιρία μεταφέρεται σε μεγαλύτερο ιδιόκτητο χώρο στον Ασπρόπυργο. Εκεί, εξοπλίζεται με νέα για την εποχή μηχανήματα. Ταυτόχρονα γίνεται εισαγωγέας όνυχα και κατασκευάζει τυποποιημένα διακοσμητικά είδη. Παράλληλα, οι εργασίες μας επεκτείνονται έντονα στις οικοδομικές κατασκευές με μάρμαρο, δημιουργώντας όλο και περισσότερη εξειδίκευση στο πλήρες φάσμα προϊόντων από μάρμαρο.

Σήμερα, με την πείρα 40 χρόνων, η εταιρία “Αφοι Γ. ΜΑΡΙΝΗ Ο.Ε.” ολοκληρώνει υπεύθυνα όλες τις κατασκευές και ειδικές εφαρμογές, που αναλαμβάνει, ώστε να παραδώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Νέα υλικά όπως συνθετικοί γρανίτες, χαλαζίες, φλογισμένοι γρανίτες, ανάγλυφα πετρώματα, αντικέ, παλαιωμένα κ.α., περιλαμβάνονται στο φάσμα των προϊόντων μας, σε συμφωνία με τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Η απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη της εταιρίας μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Εμείς, είμαστε οι συνεργάτες σας!

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας Αφοι Γ. ΜΑΡΙΝΗ Ο.Ε. βρίσκονται στον Ασπρόπυργο και στο Περιστέρι Αττικής.

Στον Ασπρόπυργο λειτουργεί το εργοστάσιο της εταιρίας σε ένα χώρο 15.000 m2 με συστεγασμένο χώρο επιφανείας 2.500 m2. Εκεί βρίσκονται οι πρώτες ύλες, μάρμαρα, όνυχες, γρανίτες, χαλαζιακά και πάσης φύσεως συναφή υλικά, σε όγκους, πλάκες και πλακίδια.
Το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα αυτόματα μηχανήματα, καθετοποιημένης και τυποποιημένης παραγωγής. Το μεγάλο “όπλο” του εργοστασίου, είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Τεχνίτες με γνώσεις, εμπειρία και πειθαρχεία στη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των πελατών, δημιουργούν υπό την κατάλληλη καθοδήγηση ό,τι ζητηθεί.. Διαθέτουμε δικά μας οχήματα ώστε να παραδίδονται με αμεσότητα οι παραγγελίες.

Στο υποκατάστημα της εταιρίας “Αφοι Γ. ΜΑΡΙΝΗ Ο.Ε.” στο Περιστέρι Αττικής, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να επισκεφθεί τον εκθεσιακό μας χώρο και να δει από κοντά διάφορα δείγματα από δάπεδα, τζάκια, σκάλες, ντουζιέρες, μπανιέρες, πάγκους κουζίνας - μπάνιου κ.α.
Δουλεύουμε με όλα τα γνωστά αλλά και πιο ιδιαίτερα υλικά σε μάρμαρο, γρανίτη, χαλαζιακά – συνθετικά πετρώματα και όνυχα . Η πρόσβαση στον εκθεσιακό μας χώρο είναι εύκολη, με το Metro δίπλα από την στάση ‘’Ανθούπολη’’ (κόκκινη γραμμή), αλλά και οδικώς στον αρ. 110 της λεωφ. Θηβών στο Περιστέρι.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετίσουμε!

Τα Έργα μας

Με βάση την πολυετή παρουσία της εταιρίας μας στον χώρο των οικοδομικών κατασκευών, κατοικιών, καταστημάτων και επίπλων, μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κατασκευές όπως δάπεδα, σκάλες, επενδύσεις, πάγκοι κουζίνας και μπάνιου, τζάκια και ειδικές κατασκευές, όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες του ιστότοπου.

Αρχίζοντας από την λήψη των μετρήσεων της κατασκευής που επιθυμείτε έως την αποπεράτωσή της, η εταιρία μας θα βρίσκεται δίπλα σας για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Εξειδικευμένα συνεργεία θα επισκεφθούν τον χώρο σας και θα σας ακούσουν προσεκτικά, προτείνοντάς σας ταυτόχρονα αν χρειαστεί λύσεις, βάση της πείρας τους. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της "μέτρησης", παραλαμβάνουμε την παραγγελία και την εκτελούμε όπως ακριβώς έχει ζητηθεί.

Εάν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι ακριβώς επιθυμείτε να κατασκευάσετε, μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση της εταιρίας Αφοι Γ. ΜΑΡΙΝΗ Ο.Ε., που βρίσκεται στο Περιστέρι, πλησίον της στάσης Metro "Ανθούπολη", και να μελετήσετε μαζί μας την ιδέα σας. Στον χώρο της έκθεσής μας μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες από δουλειές μας, να συγκρίνετε μεγάλα δείγματα από τα υλικά μας, όπως επίσης και ήδη εγκατεστημένες κατασκευές.

Εμπιστευθείτε μας για να δημιουργήσουμε μαζί τον χώρο που επιθυμείτε!